Wat is Club Aquavitaal Print

Wat is Aquavitaal?
ClubAquavitaal is een nieuw beweegprogramma. Professioneel en leuk. ClubAquavitaal werkt met vaste oefeningen als basis; daarnaast is er ruimte voor variatie door de instructeur.

 

Bewegen op muziek
Alle oefeningen worden gedaan op muziek. Het programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijkse leven. Denk hierbij aan reiken, zitten, staan en draaien. Met oefeningen in het water, op passende muziek, versterken we uw spieren en gewrichten zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt het programma rekening met onder andere kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom u blijft actief, fit en vitaal!

 

Leuk: Sporten met een doel
Bij het beweegprogramma van ClubAquavitaal legt de instructeur de doelstellingen vooraf vast, bijvoorbeeld afvallen of conditieverbetering.
Iedere les is een stap op weg naar het behalen van het gestelde doel. Doordat de doelstellingen meetbaar zijn is de vooruitgang goed zichtbaar. Dit werkt motiverend en maakt het sporten nog leuker.

 

Wanneer:

Donderdag        10.30 - 11.15 uur

 

Tarief:

Periodekaart 3 maanden:    68,90

Inschrijfgeld:                         11,80