Vacature Regio-ondersteuner 32-36 uur

SZZ is een samenwerkingsverband van ruim 100 zorgboerderijen en andere kleinschalige zorgondernemingen in Zuid-Nederland. SZZ ondersteunt om het ondernemen te kunnen combineren met kwalitatieve en innovatieve zorg voor een zo breed mogelijke doelgroep. Daarvoor heeft SZZ een duurzame relatie met gemeenten en zorgkantoren opgebouwd.

Plaats in de organisatie

De regio-ondersteuner ontvangt leiding van de manager ondersteunende diensten en kan operationele leiding ontvangen van de regiomanager. Het intern overleg is in overeenstemming met de overlegstructuur zoals opgenomen in het personeelshandboek van SZZ. Extern is er contact met gemeenten, zorgkantoren, verwijzers en de aangesloten zorgondernemingen.

Doel van de functie

Het verrichten van de zorgadministratie en het verstrekken van informatie aan belanghebbenden zodat de administratie actueel en inzichtelijk is voor het management en de zorgondernemers. Heeft een representatieve taak naar de zorgondernemers, die voelen zich gezien, gehoord en erkend als zorgondernemer en ervaren de regio-ondersteuner als een specialist waarop ten alle tijden kan worden teruggevallen.

Resultaatgebieden

  1. Zorg- en cliëntadministratie
  2. Relatiebeheer
  3. Functioneel applicatiebeheer en gebruikersbeheer
  4. Kwaliteit en projecten
  5. Overige

Aangezien de organisatie klein is, kan een functiehouder altijd ook andere resultaatgebieden anders dan hierboven beschreven, en specifieke portefeuilles toegewezen krijgen (structureel dan wel tijdelijk).

Kennis

De regio-ondersteuner heeft een Hbo werk- en denkniveau. Kennis van zorgadministratie is vereist dan wel kan snel eigen worden gemaakt. Evenals het werken met toepasselijke geautomatiseerde systemen en softwarepakketten. Kennis is nodig van relevante wet- en regelgeving. Ontwikkelingen worden gevolgd en op toepasbaarheid beoordeeld.

Wat bieden wij je?

SZZ werkt conform de CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling vindt plaats op maximaal functiegroep 45 €3.938,- bij een full time dienstbetrekking en op basis van het onderhandelingsakkoord CAO 2021-2024. Binnen deze CAO ontvang je een 13de maand. In afwijking op de CAO heeft SZZ een eigen uitgebreide reiskostenregeling. De pensioenvoorziening sluit aan op het pensioenfonds PFZW.
Binnen SZZ vinden we het belangrijk dat medewerkers met plezier werken. Wij dragen hier onder andere aan bij door het bieden van een balans tussen thuiswerken en op kantoor, een jaarlijks vitaliteitsbudget en een tweewekelijks verzorgde gezamenlijke lunch.

Geïnteresseerd?

Wil je graag werken in een dynamische organisatie en informele werksfeer? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren naar deze functie.
We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 21 april 2024. Solliciteren kan per mail naar Gabriëlle (management assistent) gabrielle@szz.nl

Ben jij benieuwd naar de werkzaamheden van het Zorgloket? Leanne is regio-ondersteuner en staat je graag te woord. Bel gerust naar 073-68 71 023 (telefoonnummer Zorgloket)

Sollicitatieprocedure

De eerste gesprekken vinden plaats op ons kantoor te Waalwijk. Hierna volgt een selectie voor een tweede gesprek, een online assessment is hier onderdeel van. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Download volledige functieomschrijving:

2024 Functieomschrijving regio ondersteuner vacature (PDF, 104 kB)