Lummie Kamphuis

Raad van Toezicht

Lummie KamphuisMijn naam is Lummie Kamphuis. Mijn opleiding is zowel financieel als management/bedrijfsvoering. Naast mijn basisopleiding HBO financiën, heb ik een MBA met richting Strategic Human Resource Management gevolgd en vervolgens een Master Finance & Control.

Sinds 2011 werk ik als concerncontroller bij de Stichting MEE De Meent Groep, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt om zo volwaardig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij. Daarnaast ben ik controller/financieel strategisch adviseur bij de landelijke coöperatieve vereniging MEE NL.
Vanuit mijn eigen bedrijf Kamphuis Interim Coaching en Advies coach ik (startende) ondernemers, mensen met een loopbaan- of studiekeuzevraag of stress- en/of burn-outklachten.

Sinds oktober 2020 ben ik lid van de Raad van Toezicht van SZZ. Een professionele organisatie die er is voor ondersteuning van Zorgboerderijen. Zorgboerderijen die voldoen aan een grote behoefte en die kwetsbare mensen op een zo prettig mogelijke manier en in een fijne omgeving opvang en ondersteuning bieden.

Tot 2006 heb ik gewerkt in commerciële organisaties, in bedrijven waar de deadlines strak, de targets hoog en aandeelhouderswaarde het belangrijkste was. Ik wil liever mijn tijd, energie en opgebouwde kennis stoppen in bedrijven die maatschappelijk het verschil maken en/of waarbij de kwetsbare mens centraal staat. Daarom verbind ik me graag aan SZZ.