De Elsten

Zorghoeve De Elsten

Zorghoeve De Elsten is gevestigd in Bladel, op onze boerderij waar de agrarische bedrijvigheid gericht is op rosé kalverhouderij en akkerbouw. Zorghoeve de Elsten is een kleinschalige dagbestedingsplek voor mensen die graag actief in het leven willen blijven staan, ieder op eigen niveau.

Bij Zorghoeve De Elsten bieden we een veilige en ontspannen leefomgeving. Ieder individu staat centraal. We bespreken graag ieders interesse en passen daar de activiteiten op aan, dat kan zowel actief als belevingsgericht zijn. Het welzijn van de deelnemers in combinatie met Brabantse gezelligheid staan bij ons centraal. Koen Duis en Annemiek v.d. Sande zijn de trotse eigenaars van Zorghoeve De Elsten.

Hulp op maat

Onze Zorgboerderij is gespecialiseerd in hulp voor specifieke doelgroepen, leeftijden en zorgvragen. Neem voor meer informatie contact op.

Doelgroep


  • Dementie / PG / Somatiek
  • Lichamelijke beperking
  • Niet Aangeboren Hersenletsel

Leeftijd


  • Volwassenen (26 - 65 jaar)
  • Ouderen (> 65 jaar)

Zorgvraag

Onze begeleiders staan altijd voor u klaar.

  • Dagbesteding

Activiteiten

De dagbesteding is gericht op activering, beleving, zingeving en buiten in de natuur zijn. Deelnemers willen we binnen eigen mogelijkheden een zinvolle en ontspannen dagbesteding aanbieden.

Het activiteitenaanbod is variërend en bespreekbaar vanuit wensen en behoefte. De activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, zoals tuin- en onderhoudswerkzaamheden, ondersteunen bij het verzorgen van de kleine boerderijdieren, wandelen, spelletjes, creatieve activiteiten, biljarten, kookactiviteiten, bewegingsoefeningen en op maat gecreëerde activiteiten.