Dagbeleving Ons Thuus

Dagbeleving Ons Thuus, gelegen op een modern melkveebedrijf met levendige kinderopvang, verwelkomt met open armen ouderen met geheugenproblematiek. Onze aanpak rust op vrijheid, eigen regie, een thuisgevoel, ritme, zinvolle daginvulling en gelijkwaardigheid.

Wij omarmen een vernieuwende kijk op zorg, waar menselijkheid en individuele aandacht voorop staan. Beleef het plattelandsleven, geniet van de verbondenheid en ontdek een zorgervaring die anders is.

Ons Thuus creëert een warme, betrokken en gastvrije omgeving, waar elk individu uniek en belangrijk is. Welkom bij Ons Thuus, waar zorg een menselijk gezicht krijgt.

Hulp op maat

Onze Zorgboerderij is gespecialiseerd in hulp voor specifieke doelgroepen, leeftijden en zorgvragen. Neem voor meer informatie contact op.

Doelgroep


  • Dementie / PG / Somatiek
  • Niet Aangeboren Hersenletsel

Leeftijd


  • Ouderen (> 65 jaar)

Zorgvraag

Onze begeleiders staan altijd voor u klaar.

  • Dagbesteding

Activiteiten

Op Dagbeleving Ons Thuus draait alles om vrijheid! Buiten op de boerderij bewegen we, vinden verbinding met de kinderen van de kinderopvang en laten ons inspireren door de 4 seizoenen en de levendigheid op de boerderij.

Naast genieten van de natuur, spelen we spelletjes, trainen het geheugen en vinden gezelligheid in het buurten. Samen bereiden we een heerlijke warme maaltijd, een gezamenlijk moment van gezelligheid.

De activiteiten zijn eindeloos. Hier geldt: niets moet, alles mag! Ontdek de betekenisvolle en gevarieerde activiteiten die elke dag een glimlach brengen op Ons Thuus.