Filters
’t Angelag
Waalre

Zorgboerderij ’t Angelag biedt dagbesteding aan ouderen op het melkveebedrijf. Naast het melkvee zijn er ook veel andere dieren aanwezig.

’t Binnenveld
Schijndel

Zorghoeve ’t Binnenveld is een bijzondere boerderij met akkerbouw (Power to the Pieper) gecombineerd met dagbesteding. Er zijn dieren, wandelpaden, tuinen (met groenten, fruit, bloemen) aanwezig.

’t Brugske
Borkel en Schaft

In het mooie buitengebied van Borkel en Schaft bieden we een zinvolle en gemoedelijke dagbesteding aan vooral ouderen vanaf 65 jaar met een zorgvraag.

’t Kuyperke
Batenburg

Boerderij ’t Kuyperke bestaat uit een akkerbouwboerderij, vakantieboerderij en zorgboerderij. In de midweken verwelkomen we ouderen en bieden hen dagbesteding.

’t Lieseind
Schijndel

Zorgkwekerij ’t Lieseind is een glastuinbouwbedrijf met vele tuinbouwactiviteiten. Er worden eenjarige planten gestekt, opgekweekt en verkocht.

’t Personnebos
Beuningen

Zorgboerderij ’t Personnebos biedt ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking dagbesteding op het agrarisch bedrijf.

’t Raakeind
Molenschot

Warme zorg, voor mensen met een beperking of kwetsbare ouderen, in een groene agrarische omgeving. U doet ertoe!

’t Spiek
Rijkevoort

Wij bieden dagbesteding op maat. Aan mensen -vanaf 18 jaar- met een sociale, lichamelijke of psychische hulpvraag. Het is een werkplek waar mensen, die extra ondersteuning nodig hebben, kunnen werken.

’t Wijland
Driewegen

’t Wijland is een zorgboerderij voor mensen die het “wij” gevoel niet altijd kennen en hierdoor moeite hebben een plekje te vinden binnen de arbeidsmarkt.

’t Geitenboerke
Veldhoven (Oerle)

’t Geitenboerke gunt iedereen een zinvolle dagbesteding. “Iedereen kan iets!” daar zijn we van overtuigd.

’t Vogelhuys
Valkenswaard

Wij bieden actieve, kleinschalige dagbesteding aan diverse doelgroepen vanaf 18 jaar. In de groene omgeving van Valkenswaard-Dommelen op het terrein van tuinderij de Weitens.

3Antonius Leerhoeve
Langeweg

Op de Antonius hoeve bieden wij in een veilige omgeving arbeidsmatige en onderwijsgerichte dagbesteding en zorg en activering.

A.A.I. centrum De Klimop
Etten-Leur

A.A.I. centrum De Klimop helpt kinderen met hulp van paarden en honden in een heerlijke landelijke omgeving.

Aan de Hand
Scharendijke

Begeleidingscentrum Aan de Hand heeft als doel kinderen met een autisme spectrum- of psychisch aanverwante stoornis een ontspannen tijd te geven.

An ’t Hoag
Rijkevoort de Walsert

Doe-boerderij An’t-Hoag is een kleinschalig gemengd agrarisch bedrijf. met neven activiteiten in de horeca, events en Boerderij winkel.

Appelbloesem
Hilvarenbeek

Stichting Appelbloesem biedt mensen met dementie of geheugenproblemen een veilige plek waar zij met respect voor hun persoonlijkheid zichzelf kunnen zijn.

BuitenGewoon
Raamsdonk

BuitenGewoon biedt professionele begeleiding op het gebied van autisme en/of ADHD aan jeugd, jongvolwassenen en gezinnen. Zowel op onze locatie als in de thuissituatie.

Buitenleven Ooij
Ooij

Zorgboerderij Buitenleven is een modern rundveebedrijf waar gasten kunnen meegenieten van het leven op het platteland.

Buyskêrke
Zoutelande

Christelijke zorgboerderij Buyskêrke biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap.

Catharina Maria Hof
Kamperland

De Catharina Maria Hof biedt dagbesteding aan volwassenen en ouderen die ondersteuning nodig hebben bij boerderij-activiteiten om zo een zinvolle dag te beleven en tevreden naar huis te kunnen gaan.

D’n Hoef
Lierop

Bij D’n Hoef komen kinderen en volwassenen met heel verschillende hulpvragen op het gebied van zorg en onderwijs. Wij bieden 6 dagen in de week zorg op maat, altijd in goed overleg en met concrete doelen.

D’n Oerse Have
Veldhoven (Oerle)

“Niks moet en bijna alles kan”. De zorgboerderij is geen productiewerk maar willen juist de cliënt in laten zien wat ze nog wél kunnen na hun breuk in de levenslijn.

Dagbesteding Memo
Gemert

Bij onze dagbesteding bieden we volwassen mensen dagbesteding in een klein groepje. Daarbij denken we in mogelijkheden.

De Akkerwinde
Nisse

De Akkerwinde biedt ontwikkelingsgerichte, arbeidsmatige dagbesteding aan volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en zaterdagopvang aan kinderen en jongeren met een zorgvraag.

De Bremberg
Etten-Leur

Bij zorgboerderij De Bremberg wordt zorg gecombineerd met het werken op de vaste plantenkwekerij en genieten van het buitenleven.

De Broekse Hoeve
Mariahout

Wij bieden dagbesteding en logeeropvang aan voor jeugd en volwassenen. Kleinschalige zorg – zinvol bezig zijn – buiten bezig zijn.

De Cinquant
Haps

De Cinquant is gespecialiseerd in zorg, gecombineerd met boerderijwerkzaamheden, en het onderhouden van de natuur. Toch is het altijd een echte boerderij gebleven!

De Elsburg
Berlicum

Onze Zorgboerderij biedt mogelijkheid tot dagbesteding en ambulante begeleiding voor degenen die op zoek zijn naar iets extra’s wat ze in hun thuissituatie missen.

De Elsten
Bladel

Zorghoeve de Elsten is een kleinschalige dagbestedingsplek voor mensen die graag actief in het leven willen blijven staan, ieder op eigen niveau.

De Gagelhoeve
Mill

Op de Gagelhoeve woont een kleine kudde Friese paarden en een pony. Hiermee worden coaching, trainings- en therapietrajecten verzorgd.

De Gastvrijheid
Velp (NB)

Zorg- en gastenboerderij De Gastvrijheid biedt zorg op maat, of het nu gaat om dagbesteding of logeeropvang.

De Groenen ‘Of
Kloosterzande

De Groenen ‘Of is een kleinschalig zorgproject, gevestigd op een woonboerderij aan de rand van het dorp Kloosterzande in Zeeuws-Vlaanderen. We bieden zorg aan alle leeftijden van 7 tot 70.

De Haartse Hoeve
Beugen

Zorgboerderij De Haartse Hoeve is gelegen aan het prachtige natuurgebied De Vilt en biedt deelnemers een fijne dag midden in de natuur.

De Hagelaar
Best

De visie van De Hagelaar is mensen meer laten bewegen, elke dag eten van eigen land en op deze manier langer uit de verpleegzorg blijven.

De Hardel Hoeve
Baarle-Nassau

De Hardel Hoeve is een zorgboerderij voor kinderen en (jong-)volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Spelenderwijs in een natuurlijke omgeving ontdekken we samen uitdagingen en krachten, waarbij doelgericht wordt gewerkt aan mogelijkheden.

De Heerevelden
Handel

Activiteitenplek de Heerevelden biedt een zinvolle daginvulling, arbeids- en belevingsgericht, aan (jong)volwassenen met een ondersteuningsvraag en individuele coachtrajecten. We bieden een breed scala aan activiteiten.

De Helenahoeve
Helenaveen

De Helenahoeve biedt een plek waar jongeren met een begeleiding behoefte hun tijdelijke verblijf op een zinvolle wijze kunnen invullen samen met de andere bewoners.

De Hoeve
Liessel

Zorgboerderij De Hoeve is een gangbare paardenhouderij die zich richt op dagopvang en activering voor zowel kinderen als volwassenen.

De Kailakkers
Hooge Mierde

Dagbeleving de Kailakkers biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen.

De kleine donk
Raamsdonk

De kleine donk is een kleinschalige zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking zich thuis voelen, actief bezig zijn en genieten van het buitenleven.

De Kuijkhoeve
Valkenswaard

De Kuijkhoeve biedt zinvolle dagbesteding, waar een balans gezocht wordt in de juiste hoeveelheid prikkels.

De La Vie
Nispen

De la Vie richt zich op het bieden van zo passend mogelijke zorg met als doel om zo breed mogelijk te stabiliseren.

De Leemberg
Woensdrecht

Bij zorgboerderij De Leemberg wordt gebruik gemaakt van de rustgevende werking van het buitenleven, de ruimte en de omgang met dieren en mensen.

De Liesvelden
Beek en Donk

De zorgboerderij is geheel rolstoelvriendelijk. Naast dagbesteding wordt er ook dagbehandeling aangeboden. Therapie onder leiding van Kemps en Rijf in een overdekte beweegtuin.

De Maashof
Maasbommel

Bij Zorgboerderij de Maashof bieden wij dagbesteding en woonzorg in een landelijke omgeving met professionele en betrokken begeleiding.

De Mekkerbek
Baarle-Nassau

De Mekkerbek biedt hoog specialistische maatwerktrajecten voor dagbesteding, vrije tijd besteding en jeugdigen die (deels) vastlopen in het onderwijs. de Mekkerbek is een echte boerderij groene leer en speel-omgeving waar jongeren beschermd uitdagingen aan aan kunnen gaan binnen dierverzorging, horeca en groen en alternatief onderwijs.

De Noordhoek
’s-Heer Abtskerke

Wij zijn een christelijke zorgboerderij en bieden zorg en begeleiding aan mensen met een (ernstige) verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De ouwe tol
Bergen op Zoom

Met een tuin van 12000 m2 is dit een uitstekende plek om onder begeleiding aan de slag te gaan. Hierbij kan je denken het werken in de tuin, met de dieren, iets creatiefs maken, te wandelen en om te koken met producten uit eigen tuin.

De Paalse Hoeve
Graauw

Op en rond het erf van zorgboerderij De Paalse Hoeve bevindt zich een landschapstuin met verschillende soorten planten, bloemen en bomen.

De Polder
Etten-Leur

Zorgboerderij de Polder ligt in de polder van Etten-Leur. Wij hebben een melkveebedrijf met jongvee opfok. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen meegenieten van de rust, de ruimte, natuur en de dieren.

De Ruige velden
Lepelstraat

De Ruige velden biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, die affiniteit hebben of willen krijgen met het Brabantse boerenleven.

De Tuinen van Schaluinen
Baarle-Nassau

De Tuinen van Schaluinen is een rustig gelegen, kleinschalige en moderne zorgboerderij specifiek voor mensen die geheugenproblemen ervaren. Onze Tuinen verbinden, versterken en verbeteren.

De Vrijbuiter
Hedel

Onze boerderij ligt midden in het buitengebied waar wij volop mogelijkheden en kansen hebben om optimaal van de buitenruimte te kunnen profiteren.

De Wederloop
Diessen

De Wederloop is een zorgboerderij met alpaca’s, koeien, paarden, ezels en andere kleine huisdieren, gelegen aan de rand van natuurgebied ’t Broek.

De Zwaluw
Lage Zwaluwe

Op de Zwaluw bieden we kleinschalige zorg aan voor volwassen cliënten met een verstandelijke beperking, vaak gecombineerd met een stoornis in het autistisch spectrum.

Den Hof
Halsteren

Zorgboerderij Den Hof deelt de rust, ruimte en warmte van het familie bedrijf graag met mensen die hier in hun eigen omgeving iets in te kort komen.

Dobbelshoeve
Heeswijk-Dinther

Zorgboerderij Dobbelshoeve biedt voor een klein gezelschap van mensen met een beperking passend werk onder professionele begeleiding.

Eigen Kracht
De Mortel

Bij Eigen Kracht vind je een plek omgeven door natuur en dieren, waar kinderen en jeugdigen welkom zijn om te ervaren dat ze er mogen zijn.

EQuiMio
Sint-Annaland

De rust, de ruimte, het respect voor mens, dier en omgeving bij EQuiMio helpt volwassenen en kinderen om de rust in zichzelf te vinden.

Equus & Ego | Jeugd en Gezin
Drongelen

Equus & Ego | Jeugd en Gezin is een kleinschalige jeugdzorgorganisatie waar het (terug)vinden van de kracht in kinderen en jongeren centraal staat.

Giersbergen
Drunen

Zorgboerderij Giersbergen heeft een grote moestuin en een forse timmerwerkplaats, een mooie vijver en diversen soorten kleinvee, koeien en paarden.

Goeiedag Dagbesteding
Rijkevoort

Goeiedag is een dagbesteding voor kwetsbare ouderen. Wij bieden een zinvolle, passende en liefdevolle dagbeleving aan.

Het Kleine Bos
Boxtel

Zorgboerderij Het Kleine Bos ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied De Kampina. Er wordt passende dagbesteding aan ouderen geboden in een kleinschalige sfeer.

Het Scheiend
Oirschot

Het Scheiend is een zorgboerderij voor ouderen gelegen tussen de 2 prachtige natuurgebieden De Mortelen en De Kampina.

Het Spekrijt
Deurne

Wij zijn een kleinschalige zorgboerderij voor een brede groep. Jong volwassen en ouderen. De kracht is elkaar te verbinden, ieder te versterken in zijn talent.

Huis aan de Kleine Beerze
Oost- West en Middelbeers

Huis aan de Kleine Beerze is gevestigd op een biologische geitenboerderij en biedt begeleiding aan jeugdigen van 4 t/m 13 jaar met een hulpvraag op sociaal-emotioneel gebied.

Intzadel
Oud-Vossemeer

Zorgboerderij Intzadel is een paardenhouderij en is gespecialiseerd in het zo natuurlijk mogelijk houden, verzorgen en huisvesten van Tinkers.

Japara zorg voor elkaar
Erp

Zorgboerderij Japara heeft als doel om volwassenen en kinderen met diverse soorten zorgvragen een passende dagbesteding en zingeving aan te bieden.

Kakelbont
Dinteloord

Hoeve Kakelbont is een fruitteeltbedrijf in de Dinteloordse polder. Naast het fruitteeltbedrijf vinden mensen van jong tot oud, met een verschillende zorgvraag, een plekje dat bij hen past.

Kiplekker
Reusel

Zorgboerderij “Kiplekker” is een kleinschalige zorgboerderij aan de rand van Reusel.

Klaterspeel
Maarheeze

Zorgboerderij Klaterspeel is een veelzijdig bedrijf. Er zijn diverse dieren op de zorgboerderij aanwezig. Daarnaast hebben we een mooie kas en een grote moestuin. Ook is er ruimte voor creativiteit.

Kwiek
Hoogeloon

Zorgboerderij Kwiek Zorgboerderij Kwiek is gevestigd in het Kempische dorp Hoogeloon. In samenwerking met Kaasboerderij…

Landleven
Kortgene

Zorgboerderij Landleven biedt persoonlijk gerichte dagbesteding aan ouderen, die ondersteuning nodig hebben met de invulling van de dag en het aangaan van contacten.

Leekzicht
Boerdonk

Op een boerderij voel je dat je bijdraagt aan iets moois.

Levensvreugde
Den Hout

Levensvreugde is een melkveebedrijf, maar er zijn ook geiten, kippen, konijnen, eenden, een ezel, een grote moestuin, tunnelkas, bloementuin en zelfs een Mariakapelletje.

Looz Corswarem Hoeve
Heeswijk-Dinther

Op het terrein van Kasteel Heeswijk-Dinther ligt de Looz Corswarem Hoeve. Een oude boerderij die onder meer in gebruik is als leerwerkplek voor mensen met een beperking.

Mauds Plekje
Serooskerke

Mauds Plekje is gevestigd in een meer dan honderd jaar oude, authentieke Zeeuwse boerderij met 4 ha grasland en moestuin.

NAH Zorgatelier de Polder
Waalwijk

Zorgatelier de Polder is een kunstwerkplaats voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, gelegen in de polders tussen Heusden en Waalwijk.

Ons Buiten
Haaren

Op onze kinderzorgboerderij is er alle ruimte voor kinderen en jongeren met een achterstand. Hier kunnen ze op hun eigen tempo vaardigheden ontwikkelen.

Ons Thuis
Schijndel

Zorgboerderij Ons Thuis biedt mensen met een zorgvraag een kleinschalige en fijne dagbesteding aan op de knusse en moderne zorgboerderij.

Ons Thuus
Roosendaal

Dagbeleving Ons Thuus is een warme plek waar ouderen met geheugenproblematiek genieten van een zinvolle dag, omringd door het boerenleven en een agrarische kinderopvang.

Op de Mózik
Neerkant

Op de Mózik is een kleinschalig zorginitiatief met een breed scala aan zorgproducten voor jong en oud zoals dagbesteding, (logeer)opvang, individuele begeleiding en kamertraining.

Op je gemak
Kruiningen

Zorgboerderij Op je gemak biedt dagbesteding en begeleiding aan kinderen en volwassenen. Hierbij sluiten wij aan bij ieders individuele mogelijkheden en capaciteiten en bouwen daarop voort door nieuwe dingen te leren of te genieten van de dingen die wel lukken.

Ora et Labora
's Gravenmoer

Zorghoeve Ora et Labora is geen werkend boerenbedrijf maar een dagbesteding voor ouderen. Op de zorghoeve is wel pluimvee aanwezig en er is een moestuin.

OuRes
Groesbeek

Zorgboerderij OuRes is een dagbesteding gevestigd op een voormalige varkenshouderij in Groesbeek, gelegen naast een prachtig natuurgebied.

Pitteperk
Koudekerke

Zorgboerderij Pitteperk streeft naar inclusie en welzijn voor hulpboeren. Ze bieden een veilige plek voor ontwikkeling, benadrukken positieve eigenschappen, stimuleren sociale contacten en leveren maatwerk.

Power to Get Up
Bergen op Zoom

Zorgboerderij Power to Get Up biedt dagbesteding/begeleiding groep en individuele begeleiding in een rustige en veilige omgeving.

Power to the People
Aarle-Rixtel

Zorgboerderij Power to the People biedt dagbeleving in groepsverband aan ouderen met een hulpvraag.

Rust na onrust
Schore

Rust na Onrust is een dagbestedingslocatie voor volwassenen en ouderen midden in het dorp met twee locaties. Locatie de Hoeve en Locatie ‘d Ouwe Schoole.

SAM-en
Ovezande

Een pedagogisch centrum waar het buiten werken en leren met onze dieren centraal staat.

Samen Sterker
Kaatsheuvel

Samen Sterker is een kleinschalige organisatie waarbij betrokkenheid en uitgaan van de eigen kwaliteiten centraal staat.

Stichting High Five
Herpt

De locatie van Stichting High Five, leerwerkplek Buytenhove ligt in de groene polders tussen Heusden en Herpt. Wij bieden kleinschalige lokale dagbesteding aan.

Stichting Saga
Veghel

Stichting Saga is een leer/werk plek en biedt ontwikkeltrajecten met als doel het bevorderen van zelfontwikkeling en maatschappelijke deelname. Tevens biedt Stichting Saga ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding.

Tante Thuis
Nieuwerkerk

Zorgboerderij Tante Thuis ligt in het buitengebied van Schouwen-Duiveland, tussen Zierikzee en Nieuwerkerk. Omzoomd door bomen en struiken tussen de weilanden is het een heerlijk rustige plek.

THuisman
Bruchem

Op één van de meest centrale plekken in de Bommelerwaard biedt Zorgboerderij THuisman kleinschalige dagbesteding aan volwassenen en ouderen op het boerenbedrijf van familie Huisman.

Tuinderij de Es
Haaren (NB)

De tuin van Tuinderij de Es wordt gekenmerkt door een hoge biodiversiteit en bijzondere landschappelijke inrichting met ronde vormen.

Van ’t Zandeind
Riel

AEZ Van ’t Zandeind biedt gespecialiseerde individuele begeleiding aan kinderen met een stoornis binnen het autisme spectrum en het systeem daaromheen.

Van der Wijst
Vorstenbosch

Op zorgboerderij Van der Wijst bestaat de agrarische tak uit een paarden- en ponypark, moestuin, pompoenkwekerij, houtbewerkplaats, clubhuis, vergaderlocatie en winkel.

Van Loon’s Hoekske
Kaatsheuvel

Van Loon’s Hoekske biedt dagbesteding op het biologisch melkveebedrijf. Als hulpboer zorg je samen met ons voor de dieren (koeien, kalfjes, ezels, konijntjes) en de natuur eromheen.

Willemshoeve
Riel

De Willemshoeve is een dagbesteding specifiek voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. De zorgboerderij is onderdeel van het melkveebedrijf van familie Van Gestel.

Zo Gewoon
Reek

De belangrijkste kracht van Zo Gewoon wordt gevormd door de rustgevende groene omgeving, de open en ongedwongen sfeer, de begeleiding gericht op zelfredzaamheid en autonomie en het contact met de dieren.

ZO, Zorgboerderij Zundert
Klein-Zundert

ZO, Zorgboerderij Zundert is een kleinschalige Zorgboerderij waar je wordt uitgenodigd in jezelf en je eigen kunnen te leren vertrouwen.

Zorgatelier Buiten Beek
Esbeek

Zorgatelier Buiten Beek is een dagbesteding voor mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel). De kernwoorden van zorgatelier Buiten Beek zijn: kunst, zorg en natuur.

Zorgatelier Il sogno
Berkel-Enschot

Maatwerkgerichte zorg, dicht bij het gezin, passend bij de behoefte van de zorgvrager, met als doel een toekomst op eigen kracht. Alles vanuit een huiselijke sfeer en in een natuurlijke omgeving. Dat is waar we voor staan.

Zorgboerderij ’t Ham
Veghel

Zorgboerderij ’t Ham is een boerderij met brandrode koeien en zorgtuin. Er wordt dagbesteding en wonen geboden aan mensen met een (licht)verstandelijke beperking en bijkomende problematieken.

Zorgboerderij Hapert
Hapert

Zorgboerderij Hapert biedt dagbesteding voor mensen met dementie of somatische klachten.

Zorgboerderij Hendrik
Poortvliet

Zorgboerderij Hendrik onderscheidt zich van andere zorgboerderijen, door op basis van kleinschaligheid dagbesteding te bieden, specifiek voor mensen met dementie en andere geheugenproblematiek. 

Zorgburo Memo Mensen en Mogelijkheden
Boekel

Wij bieden vele verschillende activiteiten aan in de omgeving van het mooie Boekel. Bij Zorgboerderij Memo in Boekel en bij het service-klusteam in Boekel en Gemert.

Zorghoeve Wauw dit ben ik!
Sint-Michielsgestel

Bij zorghoeve ‘Wauw dit ben ik’ kunnen kinderen tussen 6 en 18 jaar terecht die thuiszitten of dreigen thuis te komen te zitten.

Zorgpluktuin ’t Voortje
Mierlo

Met onze pluktuin in het buitengebied van Mierlo, aan de rand van het bos en met uitzicht op de weilanden, denken wij dat we een unieke plek hebben om mensen een fijne dag te kunnen bieden.